Catering

Creatief met gerechten, bijzonder in presentatie en een persoonlijke aanpak maken dat James Catering uw ideale partner is. James Catering staat voor een stijlvolle en onderscheidende beleving waarover nog lang zal worden nagepraat!
 LogoZonderNaam

Koffie Complet

Patisserie gemaakt door onze warme bakker. Van roomboterkoekje tot aardbeiengebakje met uiteraard een overheerlijk vers gezet kopje koffie.

 

Sandwiches & Luxe minibroodjes

Of onze uiterst smaakvolle luxe sandwiches en luxe minibroodjes. Uiteraard bereid met eerlijke en dagverse producten zoals u dat van ons gewend bent.

 LogoZonderNaam

High tea

High tea met echte Engelse thee en een in stijl gedekte tafel met een keur van zoete lekkernijen, bonbons, petit-fours, hartige taartjes, scones, clotted cream en luxe mini broodjes.

 

Luxe hapjes

Tongstrelende culinaire hoogstandjes die een lust voor het oog zijn en veelal naar meer smaken.

 

Tapas

Een ‘tapa’ is een Spaans aperitiefhapje. Van oudsher wordt zo’n hapje in Spaanse cafés genuttigd bij een alcoholhoudend drankje.

 LogoZonderNaam

Live cooking

Onze chef bereid graag de gerechten precies zoals u ze op u bord wil. Medium of well done, geen probleem!

 

Koud en warm buffet

Voorts brengen wij ook allerlei samengestelde buffetten met zowel koude als warme gerechten. Denk ook eens aan een buffet geheel in stijl van je favoriete vakantieland, wij maken het voor u.

 LogoZonderNaam

High Wine

High Wine is na High Tea de nieuwste trend. High tea is uitgebreid lunchen met hapjes en thee, maar dat kan natuurlijk beter. Met hapjes en wijn. High Wine een ideale keuze voor wijnliefhebbers om onder het genot van diverse wijnen uit de verschillende continenten de daarbij behorende overheerlijke hartige hapjes eens uit te proberen.

 

Fingerfood

Fingerfood is de verzamelnaam voor al hetgeen je met duim en wijsvinger kunt eten, al dan niet met behulp van een prikker. Tijdstip speelt ook een rol: Fingerfood wordt veelal geserveerd vanaf halverwege de middag tot in de late uurtjes. Kort door de bocht genomen is Fingerfood niet veel meer dan een trendy woord voor ‘borrelhap’. Echter, Fingerfood is doorgaans van een iets hoger culinair gehalte dan de oerhollandse bitterbal, het bekende blokje kaas en de onvermijdelijke plak leverworst.

 

Walking Dinner

Een Walking Dinner is een overheerlijk diner in een wel heel bijzondere vorm. Een groot aantal verschillende culinaire hoogstandjes vormen samen één compleet diner. Het voordeel van een Walking Dinner is dat u en uw gasten niet aangewezen zijn op één zitplaats maar alle tijd hebben voor informele contacten. De gerechten zijn gemakkelijk te eten en worden geserveerd op kleine bordjes of in glaasjes, vergezeld van een passend bestek en een servet. Vanzelfsprekend zijn alle gerechtjes op elkaar afgestemd en prachtig gestyled op eigentijds servies.